Min syster tittade på mitt arbete och jag tog till mig den kritik hon kom med. För att min produkt ska bli bra till 100% tog jag mig friheten att ändra lite text i produkten, eftersom jag ANTAR att Robert inte börjat med opponeringen på den, eftersom listan kom ut igår. Michelle skrev följande:

”Hej! Mitt internet är lite konstigt så jag skickar flera olika mess så det inte försvinner..
Här kommer lite synpunkter om avdelnigen köp:
1.Det står fortfarande fel under Öppet köp, öppet köp gäller inte när det är fel i varan. (Du skriver något om hål i tröjan..)
2. Kanske ska du göra en liten inledning, typ: ”Ibland ångrar man att man köpte skorna så fort man kommit hem från affären, och ibland kanske du upptäcker att det du köpt har någon defekt när du väl tittat närmare på varan. Då kan det vara bra att veta vad man har för rättigheter som konsument. Det gäller framförallt att kunna skilja på tre begrepp: Öppet köp, bytesrätt och reklamation.”
Sedan bör du nämna dem i den ordningen, man kan ju säga på ett sätt att bytesrätt och öppet köp hänger ihop för de är avtalsbaserade ”tjänster” medan reklamationsrätten är en lagstadgad konsumenträttighet som inte kan avtalas bort. (nu står bytesrätt först, sedan öppet köp och sist reklamation..)Sedan tycker jag att du kan nämna att om man skulle stöta på problem när man vill reklamera en vara, så kan man vända sig till sin kommuns konsumentombudsman, som kan guida en vidare och hjälpa till i tvisten. Ytterligare ett tips är att ALLTID spara kvittot, speciellt på dyrare saker för förutsättningen för att man ska kunna hävda såväl öppet köp som bytesrätt och i viss utsträckning också sin reklamationsrätt bygger på att man kan bevisa när man köpte varan och vilken vara det är.”

Efter att ha tittat på min text, insåg jag att det är bra att lägga till de saker hon skrev. DOCK glömde jag att kopiera min text som den var INNAN jag ändrade, förlåt för det.

MEN! Jag kan säga att det enda jag har ändrat är att jag lagt till en inledning, samt att rekommendera konsumentombudsman och lagt de olika avdelningarna i rätt ordning, samt tagit bort det fel som jag skrivit om ”hål i tröjan” vid öppet köp.